Ga naar de hoofdinhoud
Test Hub

Vragenlijsten en tests

Kwaliteit van eigen makelij

Thomas More heeft jarenlange ervaring in het ontwikkelen, aanpassen en (her)normeren van kwaliteitsvol testmateriaal voor de professionele diagnosticus. Op deze pagina geven we een overzicht van de verschillende tests en andere instrumenten die we hebben ontwikkeld. Je vindt hier de volgende rubrieken:

  • Vragenlijsten en tests
  • Aanvullingen bij bestaande tests
  • TASC digitaal testplatform

Je kan onderstaande materialen aanschaffen door contact op te nemen met de betrokken onderzoekers, of via onze toekomstige webshop.

Vragenlijsten en tests

Cognitieve- en intelligentietests

Hieronder vind je verschillende instrumenten die je kan gebruiken bij het bepalen van moeilijkheden op vlak van cognitieve vaardigheden en algemene intelligentie.

Instrumenten

Digitaal testplatform

TASC

Thomas More werkt samen met Cebir nv, een Belgisch bedrijf dat zich specialiseert in testontwikkeling en online assessment. De rijke ervaring in digitale testontwikkeling die Cebir aanreikt en de langdurige samenwerking met de onderzoeksgroep Assessment en Interventie heeft geleid tot de ontwikkeling van de COVAT-3. Deze laatste versie van de COgnitieve VAardigheidsTest is in ontwikkeling en zal een adaptieve en volledig digitale afname mogelijk maken. Voor de arbeids- en organisatiesector is het reeds mogelijk om enkele brede cognitieve vaardigheden te testen via dit platform!

 

Ontdek TASC
Vragenlijsten en tests

Lees- en spellingstests

Hieronder vind je verschillende instrumenten die je kan gebruiken bij het bepalen van moeilijkheden op vlak van lees- en spellingsvaardigheden.

Instrumenten

Vragenlijsten en tests

Rekentests

Hieronder vind je verschillende instrumenten die je kan gebruiken bij het bepalen van moeilijkheden op vlak van rekenvaardigheden.

Instrumenten

Vragenlijsten en tests

Taal- en spraaktests

Hieronder vind je verschillende instrumenten die je kan gebruiken bij het bepalen van moeilijkheden op vlak van taal- en spraakvaardigheden.

Instrumenten

Vragenlijsten en tests

Ontwikkelings- en gedragstests

Hieronder vind je verschillende instrumenten die je kan gebruiken bij het bepalen van moeilijkheden op vlak van ontwikkeling en gedrag.

Instrumenten

Quality instruments in psychological assessment are the bridges that span the gaps in our understanding, connecting the dots of behavior and cognition to form a comprehensive picture of the human mind. Quality instruments in psychological assessment are the bridges that span the gaps in our understanding, connecting the dots of behavior and cognition to form a comprehensive picture of the human mind.

Dr. Alex Turner

Aanvullingen bij tests

Diverse

In the realm of psychological assessment, the choice of instruments is paramount. A well-crafted tool doesn't just measure; it illuminates the shadows of the psyche, revealing facets that mere observation might miss.

John Smith

dots

Samenwerken?

Heb je een idee dat je graag samen met onze experts verder wilt exploreren? Heb je interesse om samen met ons een nieuw diagnotiosch instrument te ontwikkelen?

Neem dan contact op met ons!