Ga naar de hoofdinhoud

Welkom op onze Assessment Hub

circles

Dé centrale hub voor diagnostiek binnen zorg en welzijn

Assessment Hub is een multidisciplinair en multimethodologisch platform waar verschillende beroepsgroepen terecht kunnen voor een breed aanbod op vlak van diagnostiek.

network_icon

Community Hub

  • Sociale kaarten (coming soon)

  • Intervisie en advies (coming soon)

  • Forum (coming soon)

dots

Onze COVAT 9½-20 is weldra beschikbaar

Registreer je op onze VIP-lijst om als eerste te weten wanneer onze allernieuwste Vlaams genormeerde intelligentietest beschikbaar is

Meer informatie
dots-alt

Blijf op de hoogte!

Vink onderaan de rubriek 'Assessment Hub' aan en blijf helemaal mee!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Diagnostiek zit in ons DNA

Binnen Thomas More kunnen we bogen op een jarenlange traditie van diagnostische expertise en kunde. Het is een absolute pijler binnen ons onderwijs én onderzoek.

Gloeilamp

Aandacht voor de Vlaamse context

We zetten in op Vlaams genormeerde instrumenten en zullen steeds pleiten voor een aanpassing van tests aan de Vlaamse bevolking.

Stopwatch

Fair en cultuursensitief testen

We besteden aandacht aan de invloed van cultuur en meertaligheid op een testafname en zetten actief in op fair en niet-talig testen.

Raket

Pioniers in testontwikkeling en -adaptatie

Onze CoVaT-CHC Basisversie was de eerste Vlaams genormeerde intelligentietest volgens het CHC-model, een absolute mijlpaal voor Vlaanderen.

Medaille

Grootste testotheek in Vlaanderen

Met meer dan 600 actuele en meer dan 900 historische tests beschikken we over de grootste verzameling aan testmateriaal in Vlaanderen.

studeren_student

Permanente vorming (op maat)

We bieden de allereerste voortgezette opleiding inzake psychodiagnostiek in Vlaanderen aan en organiseren vormingen op maat

duo mono blauw

Nauw contact met het werkveld

We investeren in diagnostiek op een bewuste, ernstige manier en bovenal vanuit een jarenlange traditie van nauwe samenwerking met het veld.

Onze partners

Thomas More werkt al vele jaren samen met verschillende partners en stakeholders binnen het diagnostisch landschap in Vlaanderen. Ons onderzoek wordt mee mogelijk gemaakt door de volgende instanties.

Quality instruments in psychological testing are the architects of insight, constructing a sturdy framework upon which we build our understanding of human behavior and cognition.

Dr. Brian Adams