Ga naar de hoofdinhoud

Kennis Hub

De brug tussen wetenschap en praktijk

  • Vanuit Thomas More beschikken we over een uitgebreide expertise waarmee we professionals in het werkveld kunnen verrijken en ondersteunen. Ontdek een schat aan praktische hulpmiddelen en kennis die direct toepasbaar is in jouw dagelijkse praktijk. Zo bieden we recente richtlijnen voor diagnostiek, effectieve protocollen voor behandeling, of inspirerend begeleidingsmateriaal aan.
  • Daarnaast zetten we vanuit de hogeschool al vele jaren in op gerichte opleidingen en permanente vormingen op maat zodat jij je als diagnosticus goed kan verdiepen in de laatste evoluties en inzichten.
  • Ontdek ons wetenschappelijk onderzoek: we houden je ook op de hoogte van relevante onderzoeksprojecten, delen onze laatste bevindingen, en stellen ons open voor samenwerkingen met het werkveld via strategische partnerschappen en boeiende bachelorproeven. 
Kortom, onze Kennis Hub is jouw toegangspoort tot een schat aan praktische, toepasbare kennis. We nodigen je uit om te verkennen, leren en groeien binnen het boeiende domein van diagnostiek, met de Assessment Hub als jouw betrouwbare gids.

Kennis heeft de kracht om te verlichten, te transformeren en te verbinden; het is de sleutel tot voortdurende vooruitgang.

Albert Einstein