Ga naar de hoofdinhoud

Assessment & interventie

Project

Assessment Hub

Assessment Hub is een online multidisciplinair en multimethodologisch assessmentplatform met een divers aanbod van producten en dienstverleningen.

Over het project

Het platform beoogt een one-stop shop te zijn waar verschillende beroepsgroepen terecht kunnen voor een breed aanbod op vlak van assessment. Dit aanbod omvat zowel praktische instrumenten en tools, als diverse opleiding- en vormingsmogelijkheden.

Het project kan bogen op de jarenlange expertise van Thomas More op vlak van assessment, in het bijzonder binnen de departementen toegepaste psychologie, logopedie en audiologie. Het platform centraliseert deze expertise en voorziet een geïntegreerd aanbod dat relevant is voor de professional actief binnen het domein van assessment (e.g. psychologen, orthopedagogen, consulenten, logopedisten, audiologen).

Met een geïntegreerd aanbod tracht Thomas More in te spelen actuele tendensen binnen het zorglandschap, zoals een toenemende behoefte aan kwaliteitsvolle assessment en multidisciplinaire samenwerking.

Voor meer informatie over onze onderzoeksprojecten kan je terecht op de pagina van ons Expertisecentrum Zorg en Welzijn.

dots

Ontdek het platform hier

Assessment Hub
Onderzoeker

Steven Joris

Steven Joris (MSc) is onderzoeker bij de onderzoeksgroep Mens en Welzijn, onderzoekslijn Assessment en interventie. Hij heeft expertise op vlak van diagnostiek, testpsychologie en GGZ-beleid.

Onderzoeker

Heleen Leysen

Heleen Leysen (PhD) is onderzoeker bij de onderzoeksgroep Mens en Welzijn, onderzoekslijn Assessment en interventie. Zij heeft expertise op het vlak van taalontwikkelingsstoornissen bij meertalige kinderen.

Valorisatiemedewerker

Elias Bosteels

Elias Bosteels (MSc) is sinds 2022 valorisatiemedewerker bij de onderzoeksgroep Mens en Welzijn, onderzoekslijn Assessment en interventie. Hij heeft expertise op vlak van klinische neuropsychologie en kinder- en jeugdpsychologie.

Gerelateerde onderzoekslijnen